KOMUNÁLINFÓ Zrt.

1139 Budapest, Fiastyúk u. 31.
Telefon: +36 1 349 65 22
Fax: +36 1 288 05 02
E-mail: budapest@komunalinfo.hu

Új elektonikus levelezési címeink

Annak érdekében, hogy az email üzenetek könnyebben és hatékonyabban juthassanak el a címzettekhez, több címen közvetlenebb a levelezési rendszerünk.

Új címeinket itt olvashatják látogatóink.

 

 

Belépés - RegisztrációIntelligens Térképcsalád


Budapest 1:2000 méretarányú átnézeti térképe a származtatásából hozott pontossága, könnyen beazonosítható földrajzi környezete, feliratainak színes tárháza miatt képes egy széles felhasználói kör igényeit kielégíteni. A térképeink elterjedésének azonban egyik legfőbb akadálya a térképek használatához szükséges speciális ismereteket igénylő és viszonylag drágán beszerezhető CAD szoftverek.
Ezért kifejlesztettük az Intelligens Térkép családunkat, ami egy kommersz Windows szoftver környezetben is működik. Az IT térképünket az iEXPLORER 1.3 illetve 1.3/pro verziójú szoftverünk működteti Microsoft Windows operációs rendszer alatt.

Az Intelligens Térképcsaládot bemutató prospektusokat az alábbi linkről tölthetik le:

Intelligens Térkép PRO
Intelligens Térkép PRO Közműtartalommal
Intelligens Térkép NAPFÉNY modul
Intelligens Térkép Területfoglalási mudul


Intelligens térképünk szintén a BP 500 DTA termékcsalád tagja. Használata egyszerűvé teszi a méretarányok közötti átjárhatóságot és adattartalma alapján alkalmas a síkrajzi és közműtartalom mellett egyedi postai címek keresésére.

IT_hazszam_kereses_b

További cikkek a kategóriában

FőoldalHírek |